søndag 7. november 2010

Søndag

Jeg har ikke skrevet noe her på over en uke! Jeg har rett og slett ikke vært i det kreative hjørnet siden lørdag morgen for en uke siden, da vi fikk budskapet om hvem det var som ble utsatt for den tragiske togulykken i Drammen. Det har vært en tung og vanskelig uke for familie og venner til min manns kjære kollega som var på vei hjem etter en hyggelig sammenkomst på arbeidsplassen da han ble påkjørt av flytoget. Kjempetragisk ulykke!! Vi har vært preget av tragedien i form av sjokk og vantro over at det faktisk er en vi kjenner som har vært i utsatt for noe så tragisk. Når man hører sånne nyheter så er det veldig sjelden man kjenner vedkommende eller noen i nærmeste familie/vennekrets. Min mann og en kompis var de siste av de som kjente han som så han i live. Vi skulle gjerne ha vært i begravelsen, men siden den finner sted på Island så lar det seg ikke gjøre, dessverre.
Jeg har laget et lite englehjørne med levende lys som vi har tent for vår kjære *******, samboeren,  familie og venner. Hvil i fred.
 ---------------------------------------------------

Vi har vært på en deilig søndagstur i finværet i dag :)
 Hele familien.
 Far og sønn med varm kakao med krem.
Lille H sov så søtt i vogna etter storebror med heklateppe fra mommo


 Litt å spise er godt når man våkner.
 Greit å bytte fra ullpose til dress når man skal ut og utforske lekeplassen


 På turen hjem er det greit å bære sykkelen når man ikke orker å sparke lenger ;)

Smilende snuppe :)

Håper dere har hatt en super søndag alle sammen!! For det har vi :)
Lover at jeg skal være flinkere å blogge i tiden framover :) Har en del prosjekter på gang som MÅ være ferdige innen to uker!!

 

4 kommentarer:

 1. Trist å høre :( Aldri noe kjekt når noe slikt inntrer, og spesielt noe man ikke er forberedt på. Godt du har en herlig (ser sånn ut) familie som du kan være sammen med og kose deg med. Ønsker deg en fin uke :) klem K

  SvarSlett
 2. Uff da, det var veldig triste nyheter. Håper det går bra med dere alle sammen.

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Så trist å høre!
  Huff..

  Veldig stilig familiebilde, da!
  Julekort..?
  :)

  SvarSlett
 4. Takk for det :)
  det er i slike situasjoner man faktisk innser hvor fort ting kan snu! Man lærer å sette ekstra pris på det og de man har! :) Tror vi står sterkere sammen i ekteskapet og familielivet etter det vi har opplevd nå!
  Ha en fin uke alle sammen og gi en ekstra klem til de dere er glad i :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)