onsdag 10. november 2010

Barnebursdag

 Bursdagstoget
 Dette toget fikk min sønn av ei god venninne av meg da han var 2 år :)


På lørdag braker det løs med barnebursdag!! Min lille gutt blir nemlig 5 år på søndag..tenk at det er hele 5 år siden jeg var høygravid og trøkkte ut denne lille gullklumpen, vel liten er vel ikke helt sant for han var 3965gram da han ble født 2 uker på overtid. Hurra for lystgass og epidural!! Spesielt lystgassen var morro å få prøve, etter noen drag av den hadde jeg ombestemt meg.. Jeg skulle ikke føde nå, jeg skulle ut av sykehuset og down town Reykjavik og danse litt før denne morroklumpen som hadde latt vente på seg i 2 uker på overtid fant ut at det var greit å komme ut og hilse på mor og far. Vel, etterhvert oppdaget jeg jo at det sikkert ikke var så mange ute på by'n på en søndags kveld, selv ikke i Reykjavik!!

Jeg er veldig glad i å pynte kaker, og dette vet min sønn å utnytte.. Han bestiller gjerne 2-3 kaker pr bursdag og a mor gjør som han vil ;) På 2 årsdagen hadde han ikke så mye peiling så da lagde jeg disse her.
Denne hadde vi hjemme på selve dagen.
Uffda, ikke så bra bildekvalitet her men dette skal forestille ei ku ;)3års dagen var litt verre for da ønsket han seg Lynet McQueen og Thomas toget..
 Så da ble det bilbane med biler på
Thomas toget

På 4 års dagen ble han vel kravstor og ville ha Lynet, Thomas toget og sjørøverkake!!
Sjørøverkaka har ikke jeg bilde av på min PC så den får jeg ikke vist frem og ikke tok jeg bilde av Thomas kaka så da blir det kun Lynet McQueen..


Mitt første møte med sukkerpasta.. Ble ganske fornøyd med resultatet altså :) Dette var da kaka som ble med på feiring i barnehagen. Fikk høre at et av barna gråt da de skulle skjære i Lynet :P

I år har guttungen bestilt Kaptein Sabeltann kake og Lynet McQueen!! Vi får se hva vi får til.. vi skal jo feire både lørdag og søndag pluss en feiring i barnehagen..

Ha en super onsdag alle sammen :)

4 kommentarer:

 1. Så fantastisk bra laga kaker! De var jo kjempefine! :D

  SvarSlett
 2. Kødde du elle????!!!
  Kakekunstner du rett og slett :o)
  IMPONERT!!!!

  Gratulera så masse med stor, liten gutt!

  E spent på den fargerike saken du viste i forrige innlegg og ;o)

  SvarSlett
 3. Så flotte kaker!
  Hvordan er egentlig den sukkerpastaen?
  Veldig flotte-veldig imponert!
  ;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)