onsdag 17. november 2010

Da har min lille sønn blitt 5 år!! Gud, som tiden flyr!! Vi hadde en fantastisk feiring, både lørdag, søndag og i barnehagen på mandag :) Jeg var rimelig sliten etter kakebaking og pynting da jeg motvillig måtte opp på mandagsmorran!
Lørdag var det barnehagegutta som kom på bursdagsfeiring, det var høylytt selv om de bare var 6stk!
Det ble bestilt Kaptein Sabeltann kake..


Stolt av kaka si ser det ut som :) 

Søndag, på selveste bursdagen hadde vi venner og familie på besøk og siden det var Cupfinale så måtte vi jo ha Godset kake!!  Når det er sagt så må jeg nok legge til at både jeg om min ektemann er laaaangt under middels fotballintreserte!! Så dette genet er jeg litt usikker på hvor kommer fra.. men når han først intesserer seg for fotball så må man jo passe på at han ihverfall heier på riktig lag!! ;)
Vi er Godset fra Drammen, det er ekte kjærlighet! Godset fra Drammen i all evighet! Helt til Strømsøåsen faller, og til ælva tørker inn, er Godset fra Drammen klubben min!!
(denne sangen var mer populær en bursdagssangen i dette hjemmet i helga)
Vi var litt usikkere på hva slags kake jeg skulle lage til barnehagen, han ønsket seg jo egentlig Lynet McQueen.. MEN siden Godset vant Cupfinalen så ville han jo ha med Godset kake i barnehagen også!!
Jeg kjente at jeg hadde fått litt opp i halsen av sukkerpasta så jeg tok smørkrem i steden.
 Bursdagseventyret blir lest :)
 Hopper inni det 5 aldersåret med hjelp av to gode venner
Og DER var han inne i det 5 året ;)

Ha en super onsdag alle sammen! Nå skal jeg sette meg ved symaskinen og sy sammen noen kjoler til julemarkedet i barnehagen på lørdag :)

2 kommentarer:

  1. Du imponerer som vanlig. Skjønner ikke hvordan du får til de kakene, altså!! Så nydelig gutten din er, jeg har selv en jente på 4 og en gutt på 9 - årene bare fyker av sted. Spesielt etter at de er ferdige med barnehageårene, syns jeg. Vi får nyte småbarna våre mens vi kan.

    klem :)

    SvarSlett
  2. Vel overstått feiring- ser ut som en supervellykket bursdag!

    Fikk veldig lyst å kapre hele kaptein Sabeltann sin skute og forære den personlig- litt som Kraken i Pirates of the Caribbean ;-) Elskeeeer sjokolade!!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)