lørdag 23. oktober 2010

Lørdag

I dag har jeg vært oppe hos mamma og hentet en liten skjenk som jeg fikk pusse og grunne hos henne. I kveld skal den males, når ungene er lagt vel og merke!! Min ektemann og noen kompiser har reist til Oslo på konsert..Volbeat står på scenen i kveld! Så det blir kos hos meg og barna i kveld og i morgen (for jeg har lovet at han skal få sove litt lenger siden jeg fikk sove litt i dag ;)). Vi skal spise taco etterpå og så er det senga for minsten mens størsten skal få være våken litt lenger.


Her er et bilde av min halvferdige sykrok i stua..den ser litt stusselig ut uten symaskinen altså!! Men den står hos mamma i disse dager, vi har kjøpt den sammen nemlig -så da må man dele ;)  Tallerkenhylla som står ved siden av bordet har mamma hatt på hytta og nå skal den få bo på barnerommet hos oss :)  Bordet har stått på vaskerommet hos farmor og farfar og da farmor solgte huset i sommer fikk jeg ta det med meg hjem og det passer jo bare perfekt som sybord! Jeg hadde først tenkt å pusse bordplata og male bordbena men jeg har heldigvis ombestemt meg for det er jo så fint sånn som det er :)
Stolen fant jeg på Lindum i gjenbruk konteineren -den er veldig behagelig å sitte på når en syr :)
Over kan dere glimte englehylla mi med dåpslysene til ungene og et bilde av størsten og min pappa. Denne hylla skal fjernes og et lite skap skrus opp når det er malt ferdig. Har ett strøk igjen tenker jeg.


Små kommodene er fra IKEA, jeg har malt de og limt på forskjellig papir på skuffene.

God lørdag videre :)

4 kommentarer:

 1. Velkommen velkommen til Blogglandia!
  Fine innlegg du har rukket å skrive, du er en kreativ sjel som har mye å komme med. Tenkte lenge på å begynne blogg jeg og, og etter jeg tok steget har virkelig interessen for interiør og foto økt. Jeg finner så mye inspirasjon og glede rundt om og håper du gjør det samme.
  Takk for at du vil følge meg, det syntes jeg er stas. OG jeg gleder meg til å følge med deg videre også.
  Tror sykroken kommer til å bli veldig bra.
  De små skuffe/hyllene fra Ikea ble jo bare herlige med fint papir på.
  Me bloggast!

  God natt blir det vel nå..

  Mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 2. I like, I like! Du er utrolig kreativ! Skulle ønske jeg kunne sy og hekle sånn som deg, men har ikke holdt i hverken en heklenål eller strikkepinner siden barneskolen...noen tips til hvor/hvordan en nybegynner som meg kan begynne?

  Ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 3. Så fargerik og flott den lille Ikea-kommoden ble!

  SvarSlett
 4. Så fin kommoden ble!! Ser du er ganske ny i bloggeverdenen, så velkommen skal du være ;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)