mandag 25. oktober 2010

Hett i toppen

Jeg blir gal! Jeg har SÅ mange sypprosjekter i hodet mitt som snart må ut i livet.. for jeg er snart sprekkferdig her jeg sitter! Begge ungene trenger bukser, jeg trenger noen poser, både til det ene og det andre, spesielt til tøybleiene til lille H sånn at vi slipper alle disse plastposene fra barnehagen. Jeg har også store mengder med puter som trenger nye trekk. Ting til julemarkedet i barnehagen må lages og for ikke å snakke om julegavene som skal gis bort i år!!! Ohh.. håper jeg kan få henta maskinen hos mamma snart.. eller kanskje jeg kan sitte hos henne og sy litt til å begynne med.. veit ikke om hun er ferdig med sine prosjekter ennå nemlig.

Prosjektet "Barnerommet" er satt litt på is i mangel på inspirasjon, rommet er ikke stort og med to barnesenger, to kommoder, hylle, lekekjøkken, dukkevogn og bord og stoler fra IKEA blir det vanskelig med planløsning.. Rommet har dessuten to dører og et vindu fordelt på 3 vegger!! Slå den du!

Nå skal jeg skru sammen en hylle jeg kjøpte for en stund siden i håp om å få unna litt rot som flyter -leses stoffer, klær som skal redesignes og diverse hobby ting.. Kanskje jeg kan ta et bilde av mammakjolen som jeg sydde til meg selv da jeg gikk gravid med lille H (delvis redesign). Tror ikke jeg har noe bilde av meg selv i den dessverre!

3 kommentarer:

 1. WOW! Godt jula varer helt til påske om du skal rekke alt dette! Må si du er kreativ, produktiv og arbeidssom. Er virkelig imponert. Skulle ønske jeg også var en som kunne fikse ting selv, høres så gøy ut!

  Synd du ikke har bilde av deg selv i mammakjolen :)

  Ha en fin kveld, vi blogges :-)

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Kjente meg godt igjen her- Har det litt hett i toppen selv for tiden, men det er mest fordi jeg blir så voldsomt inspirert av alle de mange og gode ideer og prosjekter som florere her i Blogglandia.

  Jeg skjønner at du er en det er vel verdt å holde et øye med ;-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Oioi, det va litt av ei lista :-) Eg har det akkurat likt sjøl... Snart må eg vel laga ei lista øve ting eg IKKJE rekke før jul!

  Koselig blogg du har!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)