tirsdag 15. november 2011

Tilbake....

*Host..ughh pøhh..*
Her var det støvete gitt!!

Jeg har hatt en LANG bloggepause nå! Mye pga mangel på internett tilgang, men også fordi jeg har vært litt usikker om jeg skal fortsette å blogge.
Mye har skjedd på 8 måneder!!
Vi flyttet ut av leiligheten vi bodde i i slutten av mars, og mellomlandet hos min mamma i 1 mnd! 1. mai fikk vi nøklene til vårt nye hjem, en enebolig på landet :D Utrolig deilig å bo landlig gitt og være kvitt byens hovedgate nærmest ved stuevinduet! Vi trives kjempegodt her i Vestfold :)
I august begynte gutten vår på skolen, han var ikke så begeistret for å begynne i 1.klasse for han ville heller begynne å jobbe sammen med pappaen sin ;) Det har gått bra med han til tross for at han ikke var så positivt innstilt på å begynne på skolen.
I august ble også vår lille prinsesse hele 2 år, utrolig hvor fort tiden går!! og i går fylte selveste skolegutten endelig 6 år!!

 Det har blitt litt sying i sommer da. Har ikke tatt bilder av alt, men her kommer en liten smakebit :)

Tunika til Hafdis

Bursdagsgave til en liten venn

Bukse til Hafdis

Billebukse til Almar

Med Monster i lommene

Enda en tunika til Hafdis


Kjole til meg selv :)Navnefest gave til lille Alvin :)Med merke på stumpen ;)
Jeg skal prøve å få tatt noen bilder her hjemme for å vise dere hvordan vi bor :) Vi har ikke bodd oss inn enda da, vi prøver fortsatt å finne ut hvordan vi vil ha det så det blir mye prøving og feiling i møbleringen her for tiden :) Bare vi blir ferdig med julemarkedet i barnehagen nå på lørdag først, så skal det bli noen bilder av huset :)
Tenkte jeg kanskje skulle dra i gang en give away snart også, for å feire at jeg er tilbake og at det faktisk er over et år siden jeg postet inn mitt første innlegg :)

Forsatt god tirsdagskveld til dere alle :)

2 kommentarer:

 1. Hei Dagny - og velkommen tilbake :)
  Så utrolig mye fint du har sydd! Billebuksa var superfin, og ser skikkelig god ut.
  Så spennende med nytt hjem borte fra byen. Blir gøy å se hvordan dere har det der :) Her er det stille på bloggfronten - har en pause på ubestemt tid...har ikke helt bestemt meg for om jeg skal fortsette eller ikke, men imellomtiden finner jeg mye fint og inspirerende inne hos dere andre bloggedamene :)
  Kos deg videre i "ny-hjemmet"!

  KlemMarit

  SvarSlett
 2. Kjekt at du er tilbake:) Eg hadde vel gitt deg opp, men no har eg lagt meg til som følgar igjen:)
  Du har jammen sydd mykje fint i løpet av sommaren!
  Har sendt deg ein mail:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)