torsdag 3. mars 2011

Litt av hvert..

I dag er jeg lykkelig!! Barna mine er i barnehagen!!!! Juuuhuuu :D Etter flere dager med oppkast må jeg si at jeg er veldig glad for at det er over -for denne gang!! Til sammen har mine barn vært syke i over 4 uker, siden den andre uka i januar!
Dagen i dag brukes til å pakke, vi skal levere nøklene til denne leiligheten 31. mars. Men vi har ikke funnet oss noe nytt, er vel fare for at vi må mellomlande et sted før vi finner noe :/ men men det ordner seg for snille barn !!
Det pakkes ikke bare i esker i dag, en liten koffert er også tatt opp fra kjelleren :) Jeg skal nemlig ut å reise, vekk fra mann og barn.. jeg skal kun være Dagny hele Helga (haha litt morsom her siden jeg faktisk også heter Helga!!;)), ikke mamma og ikke kone, bare meg :) Jeg har ikke vært borte fra lille snupp mer enn en natt av gangen(har skjedd 2 ganger) så dette blir spennende!! Jeg har heller ikke vært borte fra guttungen siden desember 2008, utenom da jeg lå på barsel og da far og sønn dro på guttetur til Island i desember. Så dette blir moro!! Turen går til Haugesund, til ei god venninne av meg som jeg ikke har sett siden bryllupsdagen min i 2008!!
Jeg har også planer om å møte den søteste Namaste :)


Denne hylla ser faktisk veldig skjev ut, men den er i vater ;) Det er min lille søster som har snekkra den på barneskolen til sin lille nevø (altså min sønn) og jeg bare elsker den!! Digger hvordan den ser ut og det er vel fare for at jeg kommer til å beholde den..hvis min sønn er heldig så kanskje den passer inn på rommet hans en vakker dag, men inntil da skal den henge i min stue :)
Denne har fulgt meg i mange mange år! Jeg husker faktisk ikke hvor den kom fra men det kan jeg jo spørre min mor om. Men jeg må vel ha vært 4-5 år da jeg fikk den :)

 Som sagt så har barna vært mye syke i år og her har de bestemt seg for at de ikke orker å være hjemme lenger og har gjort seg klare til barnehagen ;)
 Det at barnehagen faktisk stenger om et par timer bryr de seg fint lite om..de vil bare ut av leiligheten!!
Det er nok denne frøkena her som har vært mest dårlig! Almar har tross alt vært noen dager i barnehagen mens hun måtte sitte hjemme sammen med mammaen..

Ha en strålende sykdomsfri torsdag :)

3 kommentarer:

 1. Så deilig å endelig få komme i barnehagen igjen!!! Slitsomt i lengden når barna er syke....og kjedelig for de.
  Den hylla var bare nydelig sjarmerende.
  Så heldig du er da, som skal på tur helt alene!! Jeg planlegger tur til sommeren uten mann og barn...gleder meg :)

  Marit

  SvarSlett
 2. Herlig barnehageklar jente!
  Ingenting er som å få alle mann friske!-og akkurat i tide til en alene-helg!
  :)

  SvarSlett
 3. Må flira av ungane som e sååå klar :o)

  Takke igjen for helga og timane som føyk ;o)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)