søndag 5. desember 2010

Jentene styrer alene

Nå har Maskinisten og AM reist på guttetur til vårt kjære hjemland. På Island er det ikke snø og gradstokken ligger på ca 0 grader! I mens sitter vi jentene her hjemme i Norge i mange minusgrader og masse snø, misforstå meg rett nå -jeg liker snø før jul altså! Det gjør noe med julestemningen og alt blir så mye lysere, men alle de minusgradene hadde jeg helt klart klart meg uten ;)
Med 19 minusgrader har jeg tatt en ganske drastisk besluttning! Jeg har stengt av soverommene mens vi bare er 2 her hjemme!! Jeg og lille H har flytta inn i stua!! :) Vi har laget oss en liten sovekrok av sofakroken og stortrives :) Med mangel på sikkelig kamera har jeg tatt mobilen i bruk, ikke den beste bildekvaliteten akkurat men jeg klarer meg ikke uten å ta noen bilder i ny og ne :)

 Her driver i og ordner til kroken vår
 sikkelig moro å hoppe
Lille H i hjemmestrikket genser (som begynner å bli for liten dessverre) og hjemmesydd bukse :)
Silkelua var vi nødt til å ha på her i går for det var 11.9 grader når vi kom hjem her i går etter å ha vært hos min mamma.

Jeg har bladd igjennom alle bildene våre fra 2010 og fant ikke et eneste bilde av kun sofakroken vår!! Det eneste jeg fant der man ser litt av sofakroken er fra jula i fjor men det passer jo bra ettersom det snart er jul igjen :) Stuebordet har vi bytta ut med et som mine besteforeldre hadde :) Må ta et bilde når gutta kommer hjem og vi flytter inn på soverommene igjen ;)
Se bort fra rotet i sofaen da, vi hadde stellebordet til lille H mellom sofaen og vedovnen siden denne leiligheten er skitkald om vinteren (en av grunnene til at vi jentene sover i stua nå)! og derfor havna det bestandig klær og ubrukte bleier (bruker tøybleier) i sofaen :) kurvene inneholdt kremer, snappi, rispapir og diverse ting som hører til babyer ;)

 Frokost på senga er godt mens vi får opp varmen i leiligheten :)
 Hele sovekroken
I denne senga og med dette sengetøyet sov jeg fra 1982-1984 :)
Herlig sengetøy som jeg aldri ville klart å klippe i selv om det hadde nok blitt fint i mange søte plagg :) men hadde jeg vært så heldig å finne et sånt til på loppis så hadde det garantert blitt noe fint av det!! Det var min mor som sydde det rundt 1977-78 da hun gikk på Husmorskolen.
Etterpå, mens lille H sover luren sin skal jeg ned i den kalde kjelleren for å finne frem noe julepynt. Grugleder meg til det :)

Ha en superfin søndag alle sammen!!

5 kommentarer:

 1. Jeg sov også i den senga.. Men om jeg fikk bruke det sengetøyet har nok du og mamma svar på...
  Heldig H er.... Jeg fikk ikke frokost på senga, jeg måtte stå opp for å få den og kaffen min...
  har du ikke funnet frem julepynten enda?? Det ligner da ikke deg..

  SvarSlett
 2. Joda, selvfølgelig brukte du det også min kjære søster :)
  Nei, jeg har frysi så inmari de siste to ukene at jeg har rett og slett ikke orka å gå ned i boden for å finne den fram.. det lå noe verktøy fra farfar i veien og det måtte jo flyttes før jeg kom fram ;) Men nå står det 3 esker med pynt her på gulvet som skal få komme opp de nærmeste dagene, de andre eskene rakk jeg ikke å hente før lille H våkna! De får stå til uka en dag. :)

  SvarSlett
 3. hei, ja nå er det kaldt!! Så koselige klær og sengesett lille har :) Mye koseligere å bruke hjemmelaget og brukt enn nytt.

  Ha en fin 2. advent :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg! Så trivelig at du tok turen innom å ble med på lotteriet mitt;) Morsomt å finne nye blogger. Og du og du så f link du er til å bake da! Skulle ønske jeg klarte å lage slike flotte kaker og;) Ha en fin kveld videre!
  ♥-lig hilsen Randi.

  SvarSlett
 5. Jepp, mobilkameraet funka det :o)

  Så kos du har kaga det te for dåkke da!
  Skit med den kulda da, men godt å sjå at du klare å gjørr det besta ut av det, og til og med klare å kosa det te litt ekstra ;o)

  Håpe dåkke får ei finfine veka i kulden :o)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)