mandag 25. mars 2013

Ett år eldre!!

Over ett år har gått siden siste innlegg!
Jeg har tenkt på det mange ganger å begynne å blogge igjen, men har ikke hatt overskudd til det dessverre.

Jeg har byttet jobb og barna har byttet skole og barnehage. Men vi bor fortsatt på samme plass som betyr at vi pendler, og på det bruker vi ca 3 timer pr dag! Resultatet er en utslitt mor som så vidt orker å sjekke det aller viktigste på nettet før hun går og legger seg på kvelden!! Men nå går vi mot sommer og lysere tider :) Vi er også på flyttefot -endelig! Vi har brukt lang tid på å finne oss noe som passer, og endelig har vi kjøpt oss hus. Det er mye som må gjøres men vi synes det er moro å gjøre det til vårt eget, og mye av det kan vi ta over tid. Maling og nye gulv skal vi dog ha på plass før vi flytter inn.

Barna har fått lov til å hjelpe til å male sine egne rom -det var stas det.

Guttungen klar til å rive sin første vegg :)
 Litt veiledning må man ha av snekker Svein..


 Borte.. og da var det åpent fra kjøkkenet til stua :)

Gulv ble lagt på soverommene i går og det var så moro å se at ting begynner å ta form i huset vårt :) Selv om det gjennstår mye andre steder så er det moro å se at barna er fornøyde!
 Gutterommet snart klart, vinduskarmen og taklister skal males og det mangler gulvlister og en dør..

 "Mamma vent litt, jeg skal bare rydde ferdig, så kan du ta bilde!"

 "Ferdig!!"
 Her gjennstår det samme som på gutterommet, og døra skal byttes.
Vi skal ha skyvedører i barnerommene for å spare plass siden rommene er ganske små.

Selv om alt står på hodet overalt i det nye huset så må vi pynte litt til påske fikk jeg beskjed om av min datter! Påskepynten hennes skulle ihverfall ikke opp i det gamle huset(leses der vi bor nå) for det var ikke fint nok hus!! Ja der har vi det, hun er storfornøyd men foreldrenes valg -og godt er det :)

I dag skal vi bare være hjemme og slappe av etter helgens jobbing. Vi skal også pakke til guttungens påskeferie, han reiser til Island med et vennepar av oss i morgen og blir møtt på flyplassen i Keflavik av besteforeldrene sine. Blir stas å få være på gården hele påsken :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)