tirsdag 24. januar 2012

I dag er jeg hjemme med ei lita prinsesse. Hun vil ikke i barnehagen og siden jeg har fri (skulle egentlig bruke dagen til å sy jeg da men pytt pytt, får ta det igjen en annen dag!) så får hun lov til å være hjemme. Synes det er litt tildlig med "Mamma, jeg har vont i magen og kan ikke være i barnehagen" unnskyldning, fra en 2åring jeg da! Men jeg skjønner det jo også forsåvidt, hun går på småbarnsavdeling hvor det bare er 4 barn på hennes alder og resten er småttiser og da blir det kjedelig for ei aktiv jente som henne, som er vant til å herje sammen med storebror på 6år!!

Jeg har ikke vært så kreativ i det siste, ble kanskje litt mye i jula tror jeg. Men jeg har sydd en bukse her og der og fått pakket ned jula også gitt. Det var deilig!
Kjøkkengardinene er på plass igjen og fikk endelig ordnet kjøkkenbordet.

 
Knipsa noen bilder av kjøkkenet kvelden før jeg tok ned julepynten, synes det var så koselig stemning med den fine lyslenka i vinduet.


Jeg har fått stifta på plass voksduken på bordet, den har irritert meg en stund nå når jeg tørker av bordet så nå ble det ordnings :)


Tror jeg har lyst til å male bordet lyst, men får vente til litt varmere dager. Det samme gjelder den lille slagbenken fra farmor og farfar. Hadde planer om å male den i fjor sommer men det ble liksom aldri tid til det dessverre.

Nei nå får jeg ta med meg snuppelure på butikken og handle til middagen, her skal vi ha meksikansk tomatsuppe med kylling og søtpotet med ost og rømme til *slurp* det skal bli godt :)

Ha en fin dag alle sammen
Klem fra
Dagny

1 kommentar:

  1. Så lurt å stifte voksduken på. Jeg er omtrent på klikkenivå hver gang kjøkkenbordet skal vaskes og duken mottarbeider meg kraftig ;)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg veldig glad :)