lørdag 26. november 2011

Skal det være en muffins??

Endelig var helga her..for de som har fri vel å merke!! Jeg skal på aftenvakt i kveld og dagvakt i morgen, missforstå meg rett nå, jeg klager ikke! Jeg liker alle jobbene mine -som er 3stk :)

I skrivende øyeblikk er Maskinisten og trolla våres ute i skogen og plukker med seg ting til en adventskrans. Gleder meg til å se hva de kommer hjem med, men må nok vente til jeg kommer hjem i kveld for de tok med seg mat og drikke til turen :)
Jeg ble hjemme som den pliktoppfyllende storesøster og lagde kake til min lillesøster som skal feire 17-årsdagen sammen med noen venner og kjæresten i kveld :) Håper hun blir fornøyd med kaka!!
Koste meg veldig med julemusikk på full guffe under pynte prosessen :)

"naken" muffins ;)
Men må si det oppsto en viss panikk i går kveld da det viste seg at alle butikker er tomme for meierismør!! Det er jo krise når man skal pynte en kake med smørkrem!! Men så er det nå engang slik at Maskinisten er en bondesønn, så vi tok på oss en jobb som Tine fint kan utføre for oss men som vi fant ut at vi også klarer helt fint selv. Vi lagde litt smør vi!! Tok dessverre ikke noen bilder av den prosessen men moro var det! Kremfløte, bolle, kjøkkenmaskin, kaffefilter, engangshansker og bakepapir er alt man trenger og så vips så har man smør til smørkremen :D *flinke mannen min*


Ha en kjempefin lørdag alle som er innom -det skal jeg ha, på jobb ♥

Klem fra Dagny 

onsdag 23. november 2011

Jobb

Jeg har lyst å vise dere noen bilder fra den ene jobben min :)
Er det rart at jeg blir glad av å være på jobb??
Dere må unnskylde bildekvaliteten!! Mobilkamera og at det i tillegg var blitt mørkt ute da jeg kom på å ta bilder er ikke noe bra kombo!!


Jeg bare elsker de uglene!!

Tråbil

En sånn dukkevogn kunne jeg tenkt meg til min 2 årige datterUlltøy i lange baner..Stellerommet
Å ønske seg et kamera til jul er kanskje ikke så dum ide!! ;) 

Ha en fin onsdagskveld alle som titter innom :)
Her skal det klippes i stoffer !!

Klem fra Dagny

mandag 21. november 2011

Endelig kan jeg dele bildene jeg har tatt på min mobil.. jeg rotet bort snoren til mobilen i flyttelasset men nå er den funnet!! Hurra!!
Her er et bilde av det nye hjemmet vårt, vi hadde tenkt å male huset nå i sommer men været var ikke akkurat på vår side!! Så det blir til neste år. Det skal også dreneres rundt huset neste sommer så derfor har jeg ikke begynt å ordne med blomsterbed rundt huset heller. Tar det nå all graving og maling er over :)
Det røde bygget til høyre på bildet er ikke bebodd av mennesker, mus derimot er det nok en del av ;) og de koser seg blant mange skatter som jeg har sett igjennom vinduene.. Heldige mus altså!!


Hafdis koser seg på den store gårdsplassen :)Bak en smilende Hafdis kan man se at eiendommen er omgitt av jorder :) 


Musene bør nok passe seg ja..for vi har to katter :)Dette var en liten smakebit av vårt nye hjem sett utenifra.
Klem fra Dagny

søndag 20. november 2011


Søte Ida med den fine bloggen Interiør drops har en stor Give Away gående. Mye fint man kan vinne der altså!! Ta en titt og prøv vinnerlykken HER :)

Klem fra Dagny

tirsdag 15. november 2011

Tilbake....

*Host..ughh pøhh..*
Her var det støvete gitt!!

Jeg har hatt en LANG bloggepause nå! Mye pga mangel på internett tilgang, men også fordi jeg har vært litt usikker om jeg skal fortsette å blogge.
Mye har skjedd på 8 måneder!!
Vi flyttet ut av leiligheten vi bodde i i slutten av mars, og mellomlandet hos min mamma i 1 mnd! 1. mai fikk vi nøklene til vårt nye hjem, en enebolig på landet :D Utrolig deilig å bo landlig gitt og være kvitt byens hovedgate nærmest ved stuevinduet! Vi trives kjempegodt her i Vestfold :)
I august begynte gutten vår på skolen, han var ikke så begeistret for å begynne i 1.klasse for han ville heller begynne å jobbe sammen med pappaen sin ;) Det har gått bra med han til tross for at han ikke var så positivt innstilt på å begynne på skolen.
I august ble også vår lille prinsesse hele 2 år, utrolig hvor fort tiden går!! og i går fylte selveste skolegutten endelig 6 år!!

 Det har blitt litt sying i sommer da. Har ikke tatt bilder av alt, men her kommer en liten smakebit :)

Tunika til Hafdis

Bursdagsgave til en liten venn

Bukse til Hafdis

Billebukse til Almar

Med Monster i lommene

Enda en tunika til Hafdis


Kjole til meg selv :)Navnefest gave til lille Alvin :)Med merke på stumpen ;)
Jeg skal prøve å få tatt noen bilder her hjemme for å vise dere hvordan vi bor :) Vi har ikke bodd oss inn enda da, vi prøver fortsatt å finne ut hvordan vi vil ha det så det blir mye prøving og feiling i møbleringen her for tiden :) Bare vi blir ferdig med julemarkedet i barnehagen nå på lørdag først, så skal det bli noen bilder av huset :)
Tenkte jeg kanskje skulle dra i gang en give away snart også, for å feire at jeg er tilbake og at det faktisk er over et år siden jeg postet inn mitt første innlegg :)

Forsatt god tirsdagskveld til dere alle :)