onsdag 16. mars 2011

Fin onsdag..

..sola skinner og alt er bare fryd og gammen.. eller?? Sola skinner ihvertfall ;)
Her i hjemmet er det fullstendig kaos for tiden!! Er så lei av å pakke!!
Men jeg rakk å sy en bursdagsgave til ei god venninne før helga. Sysakene mine er det aller siste som pakkes ned må dere vite!! ;)







Nå skal jeg gå løs på barnerommet og pakke det som skal være med på flyttelasset!!
Fin onsdag til dere :)

tirsdag 8. mars 2011

Veske

En stund før jeg reiste på tur gjorde jeg ferdig en veske som jeg har hatt liggende en stund. Jeg hadde bestilt to restestoffpakker av Kaspara og fikk brukt noen av de stoffene samt noen jeg hadde fra før :)
Det ble mange små lapper etterhvert
På baksiden har jeg brukt sengetøy som jeg fikk av min mamma
Som for brukte jeg et stoff fra Stoff & Stil som jeg er veldig glad i!!
Som dere ser på det nederste bildet er bilderekkene fra IKEA allerede tømt og noen flytteesker fra Fretex står klare og venter på å få i seg noe innhold :)
En fin kveld videre til alle som stikker nesa si innom :)

Helgen

Jeg har hatt en fiinfin tur til vestlandet i helga!! Det var kjempedeilig å kunne sove lenge, og ha tid til meg selv når jeg sto opp. Ikke noe bleieskift, ordne frokost til sultne barn eller kle på barn som godt kunne gått i pysjen hele dagen uten å bry seg så mye om det ;) Kun meg meg og meg :) Men jeg må jo si at det var kjempeherlig å komme hjem og kose trollungene mine igjen :) Borte er bra men hjemme er best er det noe som heter :)

Som jeg sa i forrige innlegg skulle jeg møte Namaste i helga. Det var vellykket til tusen!! Satt og skravla på kafé i flere timer på lørdagen og på søndagen var jeg så "frekk" å innvitere henne og den søte gutten hennes på middag hjem til min venninne!!  Hehe det er godt å ha venninner som finner seg i densalgs ;) Det kan jo følge med historien at min venninne har en gutt på samme alder som sønnen til Namaste så det var en liten baktanke med invitasjonen fra min side også ;) Hihihi
Tusen takk for en herlig helg både til deg Namaste og til deg Jona som var så snill og lot meg få komme på besøk og slappe av litt :) Må si at jeg trengte det ja!!

Selvfølgelig reiste jeg ikke tomhent hjem fra Haugesund, det hadde tatt seg ut ;)
På fredagen var jeg en liten tur i byen og var innom Tante Mie og fant to putevar som Namaste har fortalt om tidligere. Sikkelig fine er de :)
På lørdag var jeg innom Fretex og kikka litt, fant bl.a. en liten tekanne som jeg syntes var så søt at den måtte få bli med meg hjem til Drammen :)
Den er mere rød i virkeligheten, kameraet mitt er ikke helt enig med meg i dag..
Ble ganske fin i soffaen min ja :)

Jeg fikk også en gave av søte Namaste!!
En sånn ramme har jeg siklet etter ;) En herlig tova veske fikk jeg også :)
Med innerlomme og greier :D 
Og som om det ikke var nok så overrasket hun meg også på søndagen da hun kom på middag, med en bunke med retrostoffer *lykke* Hadde det ikke vært for øra mine så hadde jeg smilt hele veien rundt!!
Tusen tusen tusen takk søte deg!!! Gleder meg til jeg får bestemt meg for hva jeg skal lage av de ;)
Som sagt så var dette en herlig helg med herlige jenter!! :)

Nå skal jeg fortsette med å pakke, kommer nok noen flytte innlegg etterhvert her..
Ha en super tirsdag og ikke glem Extra-trekningen i kveld ;)

torsdag 3. mars 2011

Litt av hvert..

I dag er jeg lykkelig!! Barna mine er i barnehagen!!!! Juuuhuuu :D Etter flere dager med oppkast må jeg si at jeg er veldig glad for at det er over -for denne gang!! Til sammen har mine barn vært syke i over 4 uker, siden den andre uka i januar!
Dagen i dag brukes til å pakke, vi skal levere nøklene til denne leiligheten 31. mars. Men vi har ikke funnet oss noe nytt, er vel fare for at vi må mellomlande et sted før vi finner noe :/ men men det ordner seg for snille barn !!
Det pakkes ikke bare i esker i dag, en liten koffert er også tatt opp fra kjelleren :) Jeg skal nemlig ut å reise, vekk fra mann og barn.. jeg skal kun være Dagny hele Helga (haha litt morsom her siden jeg faktisk også heter Helga!!;)), ikke mamma og ikke kone, bare meg :) Jeg har ikke vært borte fra lille snupp mer enn en natt av gangen(har skjedd 2 ganger) så dette blir spennende!! Jeg har heller ikke vært borte fra guttungen siden desember 2008, utenom da jeg lå på barsel og da far og sønn dro på guttetur til Island i desember. Så dette blir moro!! Turen går til Haugesund, til ei god venninne av meg som jeg ikke har sett siden bryllupsdagen min i 2008!!
Jeg har også planer om å møte den søteste Namaste :)


Denne hylla ser faktisk veldig skjev ut, men den er i vater ;) Det er min lille søster som har snekkra den på barneskolen til sin lille nevø (altså min sønn) og jeg bare elsker den!! Digger hvordan den ser ut og det er vel fare for at jeg kommer til å beholde den..hvis min sønn er heldig så kanskje den passer inn på rommet hans en vakker dag, men inntil da skal den henge i min stue :)
Denne har fulgt meg i mange mange år! Jeg husker faktisk ikke hvor den kom fra men det kan jeg jo spørre min mor om. Men jeg må vel ha vært 4-5 år da jeg fikk den :)

 Som sagt så har barna vært mye syke i år og her har de bestemt seg for at de ikke orker å være hjemme lenger og har gjort seg klare til barnehagen ;)
 Det at barnehagen faktisk stenger om et par timer bryr de seg fint lite om..de vil bare ut av leiligheten!!
Det er nok denne frøkena her som har vært mest dårlig! Almar har tross alt vært noen dager i barnehagen mens hun måtte sitte hjemme sammen med mammaen..

Ha en strålende sykdomsfri torsdag :)