tirsdag 22. februar 2011

Selges

Denne salongen ble fraktet fra Italia til Island for snart 30 år siden og ble godt tatt imot av mine besteforeldre. I 1992 fikk mine foreldre arve den da besteforeldra mine skilte seg(!!). I 1995 ble den fraktet til Norge sammen med alle våre eiendeler og har blitt en del av familien vår.
Nå har min mor kjøpt seg en ny soffa og derfor skal disse herlige møblene selges!! Jeg skulle gjerne tatt de inn i varmen jeg, men jeg har rett og slett ikke plass!! :(


Er litt usikker på hvor mye man tar for sånne møbler da, vi får se hva det blir til :) Skal prøve å få satt det inn på FINN i kveld eller i morgen..
En fortsatt fin kveld til alle som er innom :)

fredag 18. februar 2011

Festen kan begynne, kokken er på plass!!

Da kokken på slottet ble kjørt til barnehagen i dag, var han storfornøyd med arbeidklærne sine!! og godt er det :) Veldig moro å ha barn som vil bruke det a mor syr til dem, visst nok er snuppa litt for liten til å ha vett til å protestere, så jeg nyter noen år til før hun oppdager at det er ikke alle som går med hjemmesydde klær ;) Nå var dette karnevalkostyme men jeg har en anelse om at den vil bli brukt mye til lek her hjemme :)
Lille H fikk ikke dra på karneval i dag..hun har vært våken mesteparten av natta og hatt vont  og er veldig løs i magen. Vi får håpe hun blir frisk i løpet av helga!! Men hun skal nok få et forkle og en kokkelue også, bare jeg får vaska til helga først :)

Her kommer et bilde av en blid og fornøyd 5 åring på vei til karneval i dag tidlig.

onsdag 16. februar 2011

Karneval

Barna mine er fortsatt litt pjuske, men de skal nok være i fin form på fredag tenker jeg for jeg skal holde de hjemme i morgen også for sikkerhets skyld!!
På fredag er det karneval i barnehagen. Almar gleder seg stort!! Jeg er så glad for at barnehagen har et tema for karnevalet. Da blir det liksom gjort litt mere ut av det :)
Første året Almar gikk der(da var han 2år) var det "Bondegård" som var tema, da gjorde de avdelingene om til bondegårder, med høy og greier!!
Jeg gjorde det veldig enkelt siden han gikk på småbarnsavdelinga og der gikk det ganske rolig for seg. Kjøpte en hvit genser og strømpebukse på H&M og sydde kaninører og en tynn lue i hvit stoff samt en liten dusk til hale som ble festet på strømpebuksa :)
Søte kaninen min

Tenk at han har vært så liten da :)

 Andre året, og hans første år på storavdeling var det "Dyrene i Afrika" som var tema. Veldig stas var det å kunne spille på trommer og greier :) Almar ville veldig gjerne være en sebra!! Fast bestemt var han, og ingen kunne få han til å gå med på noe annet!! ;) hehe og siden hans ord var lov så dro jeg om mamma på Stoff og Stil og kjøpte med litt sebrastoff og satte igang med syingen ;) Vi tok utgangspunkt i en pysjamas.
Dessverre ville ikke guttungen ta den på før vi var i barnehagen og han så at de andre også hadde på seg kostymer, og selvfølgelig glemte jeg å ta med kameraet mitt. Så noen bilder av en 3 åring i sebrakostyme finnes dessverre ikke :( Men jeg har da en sporty 5 åring som er villig til å posere i et litt for lite sebrakostyme for dere flotte lesere ;)

Tøffingen

Lillesøster vil veldig gjerne være med på bildet :)Tredje året var det "Eventyr" som sto for tur. Etter mye om og men så ble det bestemt at det var veldig kult å være Troll. En stoffbit(møbelstoff) fra en "forundringspose" fra S&S, avlagt joggebukse og en tynn genser, litt stoffrester til lapper, fingerhekla snor og en ulllue lånt fra far ble et egnet kostyme :)


Veldig opptatt av halen, og at den skulle komme med på bildet ;)

Svinge litt med halen ;)
 Til halen brukte jeg strikkene som jeg klippte av da jeg klippte opp buksa, sydde de sammen og festet på noe av stoffet jeg kjøpte året før til sebrakostymet.
Søtingen

I år er det "Fest på slottet" som er tema. Da kan man være en som bor eller jobber på slottet. Da jeg leste plakaten for Almar, som ble hengt opp i barnehagen sa han med en gang; "Mamma, jeg skal være kokken jeg!!" Så nå skal jeg sy kokkekostyme til han ;) stoffet er kjøpt på bruktbutikken og får seg en runde i tørketrommelen nå!
Er fortsatt litt usikker på hva snuppa skal være! Jeg har en sikkelig prinsessekjole som hun kan bruke, men tenker at jeg sikkert får litt oppi halsen av prinsessegreier etterhvert og lurer derfor på om jeg skal benytte anledningen og kle henne ut som noe annet ;) Kanskje kokkens hjelper, eller en liten kjøkkenmus? Noen som har noen forslag?? Tar imot de med en stor takk :)

Ha en fin onsdag videre :)

søndag 13. februar 2011

Bloggtreff og morsdag

Jeg var på bloggtreff i går, hjemme hos den herlige Wilhelmine, kjempesøt dame som er bare så god :)
Til stede var også Kreativ ♥ Impulsiv, Andregasellen, Med et lekent sinnTevanga, Flittiglisene og Bustenellik de er rett og slett en gjeng med herlige sprudlende damer :)
Jeg hadde ikke med meg kamera og fikk derfor lov til å låne bilder fra Wilhelmine, men jeg tror rett og slett at jeg bare linker til innlegget hennes om bloggtreffet jeg :)
Da vi skulle reise hjem fikk vi med oss en liten gave fra Wilhelmine

 Mørk sjokolade med bringebær, den var kjempegod!!
Fra Mumsi fikk alle en knotterose :) Veldig morsom idé!
Tusen takk for en super kveld jenter!! Gleder meg til neste treff!! :)


I går var mine to små troll ute og handla morsdagsgave til meg sammen med pappaen sin. 

Så søt!! *smelt*

Ha en strålende morsdag alle sammen :)
Nå skal jeg sette meg ned ved symaskinen og sy ferdig en forklekjole til snuppa :)

søndag 6. februar 2011

Bruktfunn

Denne skjenken var jeg så heldig å "finne" i gjennbrukscontaineren på Lindum da jeg var innom der på onsdag :) Blir nok malt eller tapetsert tenker jeg (?).Har fortsatt ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre med den jeg fant sist jeg var der,  så hvis noen av dere har noen tips om hva dere synes hadde blitt fint så skrik ut!!

Ha en fortsatt fin søndag :)

Søndag igjen...

Jeg var innom Søstrene Grene her om dagen og fant disse fiiine barneservisene..


Jeg er heeelt sikker på at frokosten smaker dobbelt så godt av disse ;)

Jeg og Almar var innom gjennbrukscontaineren på Lindum etter et lite besøk på Stoff & Stil på onsdag og der fant vi noe fint.. kommer med bilder seinere i dag/kveld når jeg får somla meg til å ta noen ;)

Ha en super søndag alle som titter innom :)