søndag 30. januar 2011

Søndag

Vi har hatt en fin helg selv om far i huset ikke har vært hjemme. Var i barnebursdag hos en venn av Almar i går mens mormor passet lille H.
Dette sengetrekket fikk jeg av min mamma før helgen!! Det har tilhørt hennes svigermor.


 I går oppdaget jeg at min datter satt forran den ene stoffhylla mi og kikka på stoffene
Pekte på forskjellige stoffer og sa "namnam".. innimellom hørte jeg også "æsj!" ;)
Hehe må si jeg ble litt stolt ;)

Vi har hatt kjempefint vær her i helga, veldig synd at vi ikke kan leke ute! Tør ikke det i tilfelle de blir dårlig igjen!! Blir nok barnehagen i morgen, håper det går bra og at de holder seg friske :)
Nå skal jeg bake en kake til min stefar som har bursdag i dag.
Ha en knakanes god søndag alle sammen :)

torsdag 27. januar 2011

Retrostoffer

Jeg fikk en herlig pakke i posten fra Krudtuglens mor her om dagen. Jeg var nemlig på riktig sted til riktig tid og klarte å sikre meg en pakke med retrostoffer fra denne herlige kreative jenta :)


  Jeg ble veldig fornøyd med denne pakken altså!! *Lykke*
Blir nok noen puter eller et vognteppe etterhvert tenker jeg :)


Nå skal jeg lage pannekaker til sjuklingene mine og sette meg ned og sy litt når lille frøken sovner etterpå.
Ha en super torsdag alle sammen :)

onsdag 26. januar 2011

Utfordring

 Jeg har fått en utfordring av Bondekona. Takkitakk :) Min første utfordring vel å merke, innen Blogglandia da selvfølgelig. Utfordringer møter jeg da hver dag..den første allerede når jeg våkner..å få min sønn i barnehagen uten å stresse og bli irritert.. Han er nemlig en av de som har så utrooooolig god tid bestandig -tror han da.. Han kan faktisk bruke en time på å spise frokost! Middag orker jeg ikke å snakke om en gang ;) haha Jeg tør nesten ikke å tenke på hvordan det blir når han skal begynne på skolen til høsten!! Jeg har en tanke om hvordan jeg skal begynne å trene han til å være litt raskere. Hvis noen av dere har et tips om en morsom timer så gi meg gjerne en beskjed :)
Vel, tilbake til den utfordringen jeg fikk her i Blogglandia :)
4 tv.programmer jeg ser på;
- Barne TV!!
- Luksusfellen (den minner meg på hvor heldig jeg er som ikke sliter med masse gjeld:))
-Two and a Half Men
- The Big Bang Theory

4 ting jeg har gjort i dag;
-Laget sikkelig god kyllingsalat til lunsj
- Lekt sykesøster
- Tegnet av mønster til forklekjole og klippet stoff
- Vasket stoffer som snart skal bli til noe fint :)

4 ting på min ønskeliste;
- Et nytt sted å bo da vi har sagt opp kontrakten på leiligheten vi bor i!!
- Egen leilighet/hus som vi kan pusse opp.
- Overlock maskin
- Våren!!

4 ting jeg liker dårlig;
- Baksnakking og falske mennesker
- å være stressa og ha dårlig tid
- Ondskap og urettferdighet
- At jeg ikke har et syrom og må derfor ha sykroken og alle stoffene i den lille stua vår!!

Jeg skal vist gi denne videre til 4 personer.
Jeg velger å gi den til følgende:

mandag 24. januar 2011

Glemsk?

Glemsk? jeg?? næææ kan ikke stemme...eller??

For en god stund siden la jeg ut et bilde av en fargerik strikke"klump" som jeg skulle vise hva var litt senere..vel det er lenge siden den ble ferdig men jeg har jo glemt å vise hva det ble til slutt!!

Ullbukse til gullgutten :) 

Både mor og sønn er storfornøyde!! Buksa be strikket for det meste av restegarn fra meg selv og min mor og uten mønster så den ble litt stor i livet men da fikser man det med en strikk eller en snor :) Poden ville ha en blå snor så da ble det det :)

Det ble dessverre ikke noen tur på S&S på meg i dag da begge ungene er hjemme fra barnehagen med hoste :( Helt typisk, de har jo vært hjemme en hel uke med omgangssyken og fikk deretter en uke i barnehagen og så får de influensa!! Jaja vi får prøve å gjøre det beste ut av det :) 
Ps Genseren er strikket av min tante på Island :) Lille H har en maken, bare i en rødlilla farge :)

lørdag 22. januar 2011

Familiedag :)

I dag har vi kosa oss sikkelig, gikk en tur til barneskolen for å ake litt :) Godt å få gjort noe sammen, Maskinisten har hatt lange arbeidsdager i det siste, jobba til kl 19 flere dager på rad som gjør at lille H ikke får sett pappaen sin på flere dager :(  Sånn blir det nok i hele februar også med arbeidsdager fra 07-22!! Så vi prøver å få gjort mestmulig sammen nå før vi får februar tredd over hodet.. skal bli deilig nå mars melder sin ankomst!!  Hvis vi er heldige så har vi funnet et nytt sted å bo innen den tid :P

Etterpå dro vi hjem for varm kakao med krem og gulrotkake.
Hvis barna er i form så blir det isfiske i morgen :) Gleder meg!!
De fargerike håndklærne er vasket og får seg en runde i tørketrommelen nå, kanskje jeg rekker å klippe noe i morgenkveld når de små har lagt seg. Må en tur på S&S på mandag for å få kjøpt noen skråbånd, vet at de fikk varer på onsdag så jeg håper noe av det nye er på plass :)

En fortsatt god lørdagskveld til dere alle :)

torsdag 20. januar 2011

Lykkelig dinosaur

Buksa "Lykkelig dinosaur" ble ferdig og en lykkelig gutt ble veldig lykkelig sammen med den lykkelige dinosauren ;)
Da han fikk se buksa sa han "Mamma, det er ingen som klarer å lage like fine bukser som deg!"  Sånt bare smelter mammahjertet mitt altså!! :)

 Buksa i dagslys
Actionbilder av gullet

Nå skal jeg lage popcorn og se på håndball sammen med gullet :) snakk om vinn - vinn situasjon for oss, uansett hvordan resultatet blir så blir vi fornøyde, selv om vi kanskje innerst inne heier litt mer på Island ;)
Fiiin kveld alle som titter innom :) og tusen takk til dere som kommenterer her hos meg, jeg setter utrolig stor pris på det altså!! :D

onsdag 19. januar 2011

Onsdag

Nå er begge barna friske igjen og tilbake i barnehagen, og gjett om de var glade for det!! Lille H vinka blid og fornøyd til mammaen sin på tirsdagmorgen. Deilig når barna trives i barnehagen :)
I går var jeg en tur på Stoff og Stil og handla litt for min søster, sånn er det når en bor langt oppi ingenmannsland ;) og glemmer å kjøpe nok stoff til alt man skal lage ;) hehe. Jeg kjøpte også litt flis for jeg skal sy min første flisgenser! Jepp, jeg må bare innrømme at jeg er en "genserjomfru", jeg har aldri sydd en genser før så dette blir spennende :)  S&S sin flis er vel ikke av beste kvalitet akkurat, men helt grei når man skal prøve seg litt fram.
Det hender at jeg tar en tur bort på Lindum når jeg har vært på S&S og det gjorde jeg i går, og gjett om jeg var glad for det!!
 Denne sto og venta på meg i gjenbrukskonteineren!!
Er ikke den fiiin??? Er litt usikker på hva jeg skal gjøre med den, om jeg skal male hele eller bare tapetsere skuffene og la den være som den er.. hmm..

Måtte jo også innom bruktbutikken siden jeg først var i gang, ikke noe retrostoff der denne gangen, men jeg fant noen flanell lakern som jeg skal nok for bruk for samt noe sengetøy som skal sy's om til noe fint :)
 Det ene grønne sengetøyet skal min sønn få, han elsker grønt!
 Ble veldig førnøyd selv om det ikke var noe som gav meg spesielt hjertebank..
Fargerike håndklær, de har jeg allerede noen planer for :)


Nå skal jeg sette meg ved symaskinen og sy ferdig denne buksa til AM. Han blir nok glad når han kommer hjem fra barnehagen og får se denne vente på ham :D


Fin onsdag til dere alle*

lørdag 15. januar 2011

Endelig!!

Selv om man har syke barn kan man da finne på noe morsomt når de har lagt seg på kvelden :)

I fjor sommer (litt rart å skrive "i fjor") så var jeg en tur på Lindum og tittet i gjenbrukskonteineren og så etter om et var noe der som kunne brukes som en TV-benk. Jeg fant en TV-benk (den kan jeg vise en annnen gang-når den er helt ferdig!) og er lite mørkt beiset furuskap. Jeg begynte å pusse bort et verste og grunnet det. Siden har det stått nede i kjelleren og ventet på at jeg skulle få ånden over meg og gjøre noe mer med det. Vel det største problemet er vel at jeg ikke har funnet noe tapet som jeg falt for, til å ha inne i skapet. Så fikk jeg en ide! Jeg brukte rett og slett et stoff fra Stoff og Stil!! Et stoff som jeg er veldig svak for og digger noe helt vanvittig!! Det står igjen å justere dørene litt og skrape litt til på glasset , må bare ha litt pause fra det nå ;)




 Jeg vurderer å få laget en glasshylle til å ha inne i skapet, men foreløpig er den perfekt til dåpslysene til barna

 Moren til beste venninna mi har laget disse herlige perlekunstverkene!!
Dåpslysene sammen på dåpsdagen til lille H.

Siden vi skal flytte snart, orker jeg ikke å feste skapet på veggen så jeg lar det bare stå oppå den hylla som skulle tas ned for å gi plass til den :)
 Knottene har jeg kjøpt på Home & Cottage

Ha en fin helg alle sammen!! :)

torsdag 13. januar 2011

13...

13 følgere i dag, 13. januar.. godt at det ikke er fredag også da.. for da hadde jeg blitt litt bekymra tror jeg, eller ikke..haha litt overtroisk er jeg kanskje men akkurat tallet 13 skremmer meg ikke så veldig heldigvis :)

Denne uka her har jeg vært hjemme med syke barn, omgangssyken er i hus!!

 Når man er syk kan man sovne overalt ;)

Litt mer behagelig når a mor har ordna til vil jeg tro.

 Syke søsken
 Kjekt med barneTV på dagtid når man har syke, sureogdritleiavmamma unger ;)

Ha en fin torsdag!!

søndag 9. januar 2011

Handmade GIFT 2011 Pledge og en utfordring

Jeg kom over denne siden via en støvel og en sko for noen dager siden og bestemte meg for å kaste meg på.. Dvs at jeg har avlagt et løfte om å bare gi håndlagde gaver i 2011! Gleder meg!!
På Facebook fant jeg en lek som jeg tenkte kanskje hadde vært moro å prøve ut her på bloggen selv om jeg ikke har så mange følgere ;) hehe

En herlig utfordring i 2011:
De fem første som kommenterer på dette innlegget får noe håndlaget fra meg. Men de å gjøre det samme, sette dette på bloggen sin og være med. Regelen er at det være håndlaget av deg, og de fem første som kommenterer vil det tilsendt en gang i 2011 ...

Lyst til å være med?? :)
 Og siden jeg synes det blir litt stusselig med et innlegg uten bilde så slenger jeg med et bilde av en kjole jeg har sydd, som ble en bursdagsgave til dattera til et vennepar av oss :)

fredag 7. januar 2011

Godt nytt år!!

På høy tid å ønske dere et godt nytt år!
De første dagene i dette året har vært hektiske her i huset. Vi har sagt opp leiekontrakten vår, og huseier ville vise fram leiligheten til potensielle nye leiere allerede første uke i januar. Ojsann!! Så da var det bare å pakke ned jula i fullfart og ordne det som skal ordnes før visning!
Det er vanligste spørsmålet vi får om dagen er,
"Har dere funnet et annet sted å bo?"  
og svaret er, 
"Ehhmm...NEI!"  
"Oj, dere har is i magen!!" 
"eehhmm..JA!! Men det ååårdner seg for snille jenter" 
Jeg håper det i allefall!! Uff, begynner å få litt hetta nå da :-/ men vi har 3mnd på oss da..

Dette er julegavene fra mannens mormor
Barna fikk hvert sitt broderte bilde og vi fikk en brodert duk og et kjøkkenhåndkle*hjertebank*

Nei, nå får jeg fortsette med litt vasking til visninga i morgen, ville bare gi et lite livstegn fra meg :)
Ha en fin fin fredag*