torsdag 28. oktober 2010

Mammakjole

Kvelden i går ble borte for meg da jeg sovna sammen med ungene kl 8! Det var jo så mye jeg skulle gjøre som jeg da må tilføye dagens gjøremål..akkurat som det ikke var nok fra før..hahaha Men utrolig deilig å få så mye søvn altså!!

Tusen takk for hyggelige komentarer alle sammen, synes det er veldig koselig jeg :D

Jeg skrev om min delvis redesignede mammakjole sist og var så heldig at jeg fant bilder av den som jeg ikke var klar over at jeg hadde :) Jeg kan vel skylde på ammetåke ennå kan jeg ikke?? har fått et inntrykk av at man kan skylde på den i flere år også ;)
En topp jeg kjøpte på Fretex, med redesign i tankene.
 Etter litt klipping nederst og på sidene, sammen med litt ribb og stoff fra Stoff og Stil ble den ikke så værst ;) Veldig ROSA, men det er jo også litt fint da ;)
Så her har vi mitt første redesign prosjekt!!  :)


mandag 25. oktober 2010

Hett i toppen

Jeg blir gal! Jeg har SÅ mange sypprosjekter i hodet mitt som snart må ut i livet.. for jeg er snart sprekkferdig her jeg sitter! Begge ungene trenger bukser, jeg trenger noen poser, både til det ene og det andre, spesielt til tøybleiene til lille H sånn at vi slipper alle disse plastposene fra barnehagen. Jeg har også store mengder med puter som trenger nye trekk. Ting til julemarkedet i barnehagen må lages og for ikke å snakke om julegavene som skal gis bort i år!!! Ohh.. håper jeg kan få henta maskinen hos mamma snart.. eller kanskje jeg kan sitte hos henne og sy litt til å begynne med.. veit ikke om hun er ferdig med sine prosjekter ennå nemlig.

Prosjektet "Barnerommet" er satt litt på is i mangel på inspirasjon, rommet er ikke stort og med to barnesenger, to kommoder, hylle, lekekjøkken, dukkevogn og bord og stoler fra IKEA blir det vanskelig med planløsning.. Rommet har dessuten to dører og et vindu fordelt på 3 vegger!! Slå den du!

Nå skal jeg skru sammen en hylle jeg kjøpte for en stund siden i håp om å få unna litt rot som flyter -leses stoffer, klær som skal redesignes og diverse hobby ting.. Kanskje jeg kan ta et bilde av mammakjolen som jeg sydde til meg selv da jeg gikk gravid med lille H (delvis redesign). Tror ikke jeg har noe bilde av meg selv i den dessverre!

lørdag 23. oktober 2010

Lørdag

I dag har jeg vært oppe hos mamma og hentet en liten skjenk som jeg fikk pusse og grunne hos henne. I kveld skal den males, når ungene er lagt vel og merke!! Min ektemann og noen kompiser har reist til Oslo på konsert..Volbeat står på scenen i kveld! Så det blir kos hos meg og barna i kveld og i morgen (for jeg har lovet at han skal få sove litt lenger siden jeg fikk sove litt i dag ;)). Vi skal spise taco etterpå og så er det senga for minsten mens størsten skal få være våken litt lenger.


Her er et bilde av min halvferdige sykrok i stua..den ser litt stusselig ut uten symaskinen altså!! Men den står hos mamma i disse dager, vi har kjøpt den sammen nemlig -så da må man dele ;)  Tallerkenhylla som står ved siden av bordet har mamma hatt på hytta og nå skal den få bo på barnerommet hos oss :)  Bordet har stått på vaskerommet hos farmor og farfar og da farmor solgte huset i sommer fikk jeg ta det med meg hjem og det passer jo bare perfekt som sybord! Jeg hadde først tenkt å pusse bordplata og male bordbena men jeg har heldigvis ombestemt meg for det er jo så fint sånn som det er :)
Stolen fant jeg på Lindum i gjenbruk konteineren -den er veldig behagelig å sitte på når en syr :)
Over kan dere glimte englehylla mi med dåpslysene til ungene og et bilde av størsten og min pappa. Denne hylla skal fjernes og et lite skap skrus opp når det er malt ferdig. Har ett strøk igjen tenker jeg.


Små kommodene er fra IKEA, jeg har malt de og limt på forskjellig papir på skuffene.

God lørdag videre :)

onsdag 20. oktober 2010

Jeg har vært på shopping med ei venninne, egentlig skulle vi bare på IKEA på Slependen men jeg fant ut at jeg kunne kjøre de få ekstra minuttene videre til Sandvika storsenter og gå innom Søstrene Grene!! Jeg hadde nemlig fått et lite tips om at det fantes noen herlige filleryer der i forskjellige farger!! Og jeg som elsker fine filleryer kunne bare ikke motstå den fristelsen!


Helt herlige farger spør du meg :) og de har alle fått seg nye hjem her i hjemmet vårt :)

onsdag 6. oktober 2010

Gode og slitte venner

 Dette er Lína og Bjarni bangsi.

Lína (Pippi på norsk) var min favoritt dokke da jeg var liten. Jeg fikk den av min onkel på morssiden og den fulgte meg overalt! Hun er slitt og har blitt sydd litt i ansiktet (det er derfor øyet er skjevt).
Da jeg og min mann ble sammen fikk Lína en kamerat som er like slitt som henne! Det var Bjarni bangsi (bamse). Bjarni bangsi har begrenset med "hår" på kroppen da eieren fant ut en dag at han skulle bli rik og barberte Bjarni for å selge ulla hans!!
Lína og Bjarni bangsi sitter sammen oppe på en hylle hvor trollene ikke når opp, og får bare komme ned når en av eierene er til stede og kan passe på at de ikke blir behandlet for hardt av trolla.

tirsdag 5. oktober 2010

Barnehage

Det har vært hektiske dager den siste uka! Vi bestemte plutselig at lille trollet vårt skulle begynne en mnd tidligere i barnehagen en det som var planlagt. Så da var det bare å sette i gang med innkjøp av diverse barnehageting.

Barnehage jenta vår :)


Storebror syntes det var litt stas at lillesøster skulle begynne i barnehagen


Kjekt å ha en storebror som er en av de største guttene i barnehagen :)